Tarsoly Egyesület

Aranyember-díj 2023

A Tarsoly Ifjúságért Egyesület által megbízott Aranyember-díj Bizottság ebben az évben Aranyember-díj elismerésben részesítette:

  • Egyed Imréné egészségügyi dolgozót az egészségügyben, ezen belül a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórházban, az ápolási osztály megteremtése érdekében végzett munkájáért, a kórházi élet elismert személyét,
  • Magony Imre írót, könyvtárost, amatőr színészt Székesfehérvár szobrait bemutató könyveiért, Bory Jenő életének kutatásáért, valamint kiváló előadásaiért,
  • Vox Mirabilis kamarakórust kiváló zenei teljesítményéért és a bajba jutottaknak elsők között nyújtott támogatásukért.

A díjat március 25-e a Római Szerződés aláírásának 66. évfordulója tiszteletére adományozzuk az arra érdemes személyek és szervezet részére.

Az Aranyember-díjat Herczog Edit, korábbi Európai parlamenti képviselő alapította 2012-ben, az Európai Unió céljait, munkáját a társadalom, s elsősorban a fiatalok körében végzett ismertető tevékenység, továbbá az európai béke iránti elkötelezettségét és az európaiság gondolatát tetteivel igazoló Fejér megyei, illetve térségbeli polgárok és szervezetek kimagasló munkájának elismerésére. A díjat 2014-ig minden évben átadták, majd ezt követően a Tarsoly Ifjúságért Egyesület vállalta fel a folytatást, s dönt évente a díj odaítéléséről. 

Az Aranyember - díj ünnepélyes átadására várhatóan ez év májusában kerül sor, melynek pontos időpontjáról időben tájékoztatást adunk.

Kindl Márta Sipos András
az Aranyember-díj Bizottság titkára a Tarsoly Ifjúságért Egyesület elnöke

     2023 Június

H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
  

Európa Klub Székesfehérvár

Az Európa Klub következő időpontja:

2023. május 23. (kedd) 16:00

Vendégünk:

Herczog Edit

Téma:

Az Európai Unió aktuális kérdései

További információ a klub

Facebook oldalán.

Támogatóink

A honlap működését

Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata

támogatja.

Partnereink

 

 

   
   

 

Galéria

Fel