Tarsoly Egyesület

Tóth László est

Szombaton nagyszámú közönség előtt került sor a Vörösmarty színházban a Tóth László emlékestre. Barátok, ismerősök, kollégák, volt tanítványok, művészek, írók, a székesfehérvári önkormányzat képviselői, a volt Amatőr színház és a Péntek3 Tejátrum volt és jelenlegi tagjai előtt Magyarits András A Szabadművelődés Háza korábbi igazgatója emlékezett meg a volt pályatársról, kollégáról. Magyarits András mutatta be a Záróra. Tóth László emlékkönyvet. Berky Gyula, Koncz Károly és Bobory Zoltán idézte fel Tóth László verseit. Szentes Ottokár és Kovalovszky Márta nyitotta meg a A HOLNAP KORTÁRSAI"  Képzőművészeti válogatás Tóth László szellemében című kiállítást. A Szabad Színház előadta a Mrozek: Emigránsok című darabját Tóth László tiszteletére. Felemelő estnek voltunk részesei. Köszönet a szervezőknek, közreműködőknek, adományozóknak, akik nélkül nem valósulhatott volna meg ez az este. Külön köszönet illeti a Vörösmarty színházat, vezetőit, munkatársait, akik mindent megtettek azért, hogy a szép számú közönség jól érezze magát és a műsor zavartalanul bonyolódjon le.

Sipos András

 

2024 Június

H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
       

Emlékezés Tóth Lászlóra

„Tíz évvel ezelőtt hunyt el Tóth László A Szabadművelődési Ház korábbi igazgatója”. c. részt

„Ebből az alkalomból barátai, ismerősei, tanítványai emlékműsort szerveztek  2023. szeptember 16-n Vörösmarty Színházban.

A programról videó felvétel készült, mely megtekinthető itt, valamint a facebookon Ambrus Tibor, Lánczky László, Róka Gyula fotói itt

Európa Klub Székesfehérvár

Az Európa Klub következő időpontja:

2023. október 10. (kedd) 16:00

Vendégünk:

Hudoba György 

Téma:

48 nap alatt a Föld körül 

Facebook oldalán.

Támogatóink

A honlap működését

Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata

támogatja.

Partnereink

 

 

   
   

 

Galéria

Fel