Tarsoly Egyesület

Hétköznapok Európája 2019 - Felvidéki utazás

A Hétköznapok Európája elnevezésű versenyen nyert utunkra július 4-e és 6-a között Felvidéken került sor. Osztályfőnökünkkel csütörtök reggel indultunk el, így már 9 órára Komáromba értünk. Koordinátorunk nagyon kedvesen fogadott bennünket; figyelmessége és kedvessége a Komáromban töltött napjaink során egy percig sem lankadt. Érkezésünk után először a szállásunkat mutatták meg, ami a Selye János Főiskola kollégiumában volt. Ezután elindultunk Martosba, a MartFeszt és Szabadegyetem helyszínére. Itt is szeretettel vártak bennünket, elmondták a programokat, majd szétnéztünk a fesztiválon. Rengeteg izgalmas programmal töltöttük el a délelőttöt. Ezután a fesztiválon található étkezdében ebédelhettünk. Délután lehetőségünk nyílt részt venni egy nagyon érdekes programon: a Viszkis című filmet néztük meg, majd ezután beszélgethettünk Ambrus Attilával. Este került sor a vacsorára, majd a Tankcsapda koncertre. Sok új élménnyel gazdagodva érkeztünk vissza a szállásunkra. Másnap reggeli után elindultunk Érsekújvárra, ahol strandolással töltöttük a délelőttöt. Strandolás után a fesztiválon ebédeltünk, és részt vettünk egy vezetett beszélgetésen a Tekerj Otthonról Hazáig program főszervezőjével és Miklós Edittel, alpesi síző olimpikonnal. Este Rúzsa Magdi koncertjét élvezhettük. Az utolsó napon Komárno csodálatos városában vezetett körbe minket a volt alpolgármester úr, akitől rengeteg izgalmas, részletes információt tudhattunk meg a városról. Nagyon szépen köszönjük az utazás lehetőségét, mindannyian fantasztikus élményekkel, boldogan tértünk haza.

2024 Május

H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
  
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
  

Emlékezés Tóth Lászlóra

„Tíz évvel ezelőtt hunyt el Tóth László A Szabadművelődési Ház korábbi igazgatója”. c. részt

„Ebből az alkalomból barátai, ismerősei, tanítványai emlékműsort szerveztek  2023. szeptember 16-n Vörösmarty Színházban.

A programról videó felvétel készült, mely megtekinthető itt, valamint a facebookon Ambrus Tibor, Lánczky László, Róka Gyula fotói itt

Európa Klub Székesfehérvár

Az Európa Klub következő időpontja:

2023. október 10. (kedd) 16:00

Vendégünk:

Hudoba György 

Téma:

48 nap alatt a Föld körül 

Facebook oldalán.

Támogatóink

A honlap működését

Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata

támogatja.

Partnereink

 

 

   
   

 

Galéria

Fel