Tarsoly Egyesület

Közéleti Klub a koronavírus időszakában

Hogyan tovább? Közéleti klub online?

A Közéleti klub programjait két éve indítottuk el. Számos nagyon érdekes és hasznos beszélgetést folytattunk helyi és országos politikusokkal, szakemberekkel, közéletünk szereplőivel. A siker egyik záloga a jó együttműködés az MTA VEAB Politikatudományi Munkabizottsága és a Tarsoly Egyesület között.

A koronavírus – mint mindenkinek – így nekünk is nagy nehézséget okoz. Tavasszal márciusban voltunk kénytelenek abbahagyni a beszélgetéseket, most októberben megpróbáltuk folytatni, két  kitűnő szakemberrel találkozhattunk és sok érdekes információhoz jutottunk. A legutóbbi beszélgetést online folytattuk a Kodolányi Egyetem közreműködésével, Dr. Szilágyi István professzorral.  A Zoom webinárium a továbbiakban is a rendelkezésünkre áll, ha ezt kérjük. Ez persze nem olyan közvetlen és meghitt, mint a személyes találkozások és beszélgetések a Fő u. 3. számú egyesületi helyiségben.

Ha nem akarjuk a két éve tartó folyamatot megszakítani bizonytalan ideig, akkor igénybe kell vennünk a digitális technikát.

Kérjük, jelezz vissza nekünk, hogy hívjunk meg szakembereket, politikusokat és online folytassuk a programjainkat, vagy szüneteltessük a beszélgetéseket és akkor jelentkezzünk ismét ha már nem fenyeget bennünket a járvány veszélye.

Te részt vennél a Közéleti klub online fórumain? Válaszaid várjuk Facebook oldalunkon vagy e-mailben a tarsolyie@gmail.com címen.

Lőrinczné Dr. habil Bencze Edit és Sipos András2020 November

H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
      
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
      

Európa Klub Székesfehérvár

Az Európa Klub következő időpontja:

2020. október 6.

Toma Judit

tart előadást

"Csillagászati érdekességek" címmel.

További információ a klub

Facebook oldalán.

Támogatóink

A honlap működését

Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata

támogatja.

----

A Költőnk és Kora szakmai program megvalósítását a 2020. évben a 

Magyar Művészeti Akadémia

támogatta.

Partnereink

 

 

   
   
   

 

Galéria

Fel